úterý 13. prosince 2011

Chceme kúpiť kufor pre českú misionárku do USA. Prispejete?

Poznáte pražskú rodáčku Stellu? Okrem toho, že hrá skvele pre Hospodina na gitaru a spieva, učí biblické slovo a stála pri samom začiatku služby novín Křesťan Dnes v roku 2004, kde pokrývala najmä články z oblasti kultúry. V posledných rokoch pôsobila ako misionárka v Ríme a v Paríži.
V tomto roku sa zúčastňuje ako vedúca misionárka služby v americkom štáte Kentucky v rámci kresťanskej cirkvi Evangelical Assembly of Presbyterian Churches, ktorá je členom Svetovej evanjelikálnej aliancie a spolupracuje s Evanjelikálnym zborom Immanuel v Prahe. Momentálne popri misii študuje Olivet University a pred pár dňami jej boli predĺžené americké víza na ďalších 5 rokov.
Popri tom, ako si vybavuje všetky potrebné veci, verím, že jej môžeme pomôcť a aspoň málom prispieť na jej kufor. Chceli by sme kúpiť kvalitný a so zľavou. Ak by ste chceli podporiť nákup kufra pre Stellu tak máte čas svoj záujem prejaviť mailom na rastislav.cizmar@gmail.com do 15.00 hod. v stredu  14.12. 2011. Cieľová suma, ktorá sa zbiera je 1.000,- Kč, hľadáme 5 štedrých darcov 200-korunovej bankovky. Ak prispieť nemôžete, prosím aspoň o modlitby, aby sme mohli Stellu zdarne vyslať. Kiež je Boh oslávený skrze českých misionárov vo svete!

Žádné komentáře:

Okomentovat